Activiteiten & Evenementen

RKPSC en De Vriendenloterij gaan samenwerken!

  • Hits: 1200

Binnenkort gaat voetbalvereniging RKPSC samenwerken met de VriendenLoterij! Zoals u wellicht weet zet de VriendenLoterij zich in voor vele goede doelen, en met name ook voor (sport)clubs en verenigingen in Nederland. Inmiddels zijn er in Nederland al vele duizenden clubs en verenigingen die via de VriendenLoterij extra inkomsten genereren voor de clubklas.

Wat is de VriendenLoterij?
De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje inde rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die groteprijzen, oplopend tot €100.000,- kunnen winnen. Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om mee te spelen voor een zelfgekozen goede doel, club of vereniging. De helft van je inleg gaat direct naar de clubkas van het door jou gekozen doel. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. De goede doelen én de deelnemers.
Een lot kost € 13,50. De VriendenLoterij heeft 12 maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen, in juli en november. Een lot dat een jaar lang meespeelt in 14 trekkingen, levert het goede doel dus €95,- op!

Wat betekent dit voor RKPSC?
Door onze samenwerking kun je er vanaf nu voor kiezen om specifiek voor RKPSC mee te gaan spelen met de VriendenLoterij. Dit betekent dat de helft van ieder lot waarmee je meespeelt, direct naar de clubkas van RKPSC gaat. Speel je op dit moment al mee met de VriendenLoterij, dan kan je eenvoudig het goede doel waarvoor jij meespeelt aanpassen, zodat je vanaf nu RKPSC gaat steunen met jouw deelname.
Dit kan door contact op te nemen met de VriendenLoterij Ledenservice via 088 - 020 1020.

Belactie op woensdagavond 3 oktober
Om de leden van RKPSC enthousiast te maken voor het meespelen met de VriendenLoterij, wordt er op woensdagavond 3 oktober tussen 18:30 en 21:30 uur een belactie gehouden. Een aantal vrijwilligers vanuit de club (18+) zullen op deze avond leden van RKPSC gaan bellen om hen te vragen om deel te gaan nemen aan de VriendenLoterij, en daarmee onze club financieel te gaan ondersteunen.
Ben jij na het lezen van deze brief enthousiast geraakt om te gaan meespelen, laat ons dit dan weten vóór 3 oktober. Wij zullen jou dan bovenaan de bellijst zetten. Als wij voldoende nieuwe
deelnemers kunnen aanmelden op deze avond, dan staat daar namelijk ook nog een extraatje voor de club tegenover! Dit kan door te mailen naar jeugdvoorzitter@rkpsc.com. Wil je als lid van RKPSC absoluut niet gebeld worden voor deze actie, geef dit dan ook even door op dit mailadres.

Sportieve groeten,
Bestuur RKPSC

Zie ook: https://www.rkpsc.com/rkpsc-en-de-vriendenloterij/

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!