Activiteiten & Evenementen

Activiteiten in Fort Pannerden tijdens de herfstvakantie.

  • Hits: 1011

Herfstuitje voor gezinnen met korting naar verrassend Fort Pannerden

Fort Pannerden opent haar deuren weer wagenwijd én coronaproof in de week van 17 tot en met 25 oktober (behalve op maandag) voor ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, én (klein)kinderen!  Eén kind tot 12 jaar mag gratis naar binnen!
Wat is er  te doen?
Voor de kinderen tot 12 jaar mét hun (groot)ouders is er de spannende en avontuurlijke speurtocht door het fort met uitdagende opdrachten: de Expeditie! Spelenderwijs komt men veel te weten over het fort en zijn bewoners.
Met een beetje mooi weer kan  men daarvoor of daarna de Belevingsroute rondom het fort lopen. Weetjes, feitjes, opdrachten wisselen elkaar af en men ervaart de prachtige natuur van de Klompenwaard in al zijn herfstpracht en het indrukwekkende Fort van buiten!  Onze horeca is alle dagen geopend voor fortbezoekers voor  koffie, thee, limonade, een drankje, hapje, broodje, enzovoort. Even lekker bijkomen!

Als extra is op zondag 18 oktober de Roofvogelpagode aanwezig met een educatieve show met  Europese vogels, die ook in de Klompenwaard voorkomen. Komt dat zien! Gratis voor bezoekers van het Fort.

Voor bezoekers vanaf 12 jaar is er ook onze Escape Room: of eigenlijk escaperooms... Elements genaamd!  Met een groep van 4-6 familieleden kan dit bijzondere spel gespeeld worden. Tijdens dit spel wordt je door het hele fort geleid met uitdagende opdrachten, met als doel het fort te redden...
Hiervoor wordt een toeslag gerekend van 8,50 euro.
Ook kunnen bezoekers  zelfstandig een route lopen met een pod catcher: Fortverhalen.

Reserveren
Het is zeer wenselijk dat u tickets reserveert.
We werken in deze coronaperiode met tijdslots. Een ticket reserveert u via onze website:https://fortpannerden.eu/
Hier vindt ook alle informatie over de activiteiten en prijzen etc.
Komt u met één of meer kinderen onder de 12 jaar dan hoeft u 1 ticket niet te boeken.

We hopen u te zien in de herfstvakantie!

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!