Vier Koningsdag op Fort Pannerden

Al tijdens de bouw van het fort kwam Koning Willem III op bezoek bij Fort Pannerden. Wat zou het mooi zijn als Koning Willem-Alexander dit nieuwe Unesco Werelderfgoed ook eens komt bezoeken. Waarschijnlijk zal dat niet deze koningsdag zijn maar ú kunt Fort Pannerden dan wel bezoeken!

koningsdag 543x768

Op Koningsdag is Fort Pannerden geopend, tussen 11.00 en 17.00. Dus, bent u wel uitgekeken op de rommelmarkt? Bent u een eind fietsen en passeert u toevallig Doornenburg? Het is altijd de moeite waard om een bezoek aan Fort Pannerden te brengen. Binnen is van alles te zien en beleven: voor jong én oud! Er zijn rondleidingen maar u kunt ook zelf op ontdekking gaan met een podcast. Kinderen kunnen het fort ook zelf ontdekken, met de speciale ‘Expeditie Pannerden’. En dat alles in het prachtige monumentale fort van ruim 150 jaar oud. Het fort is gelegen op de splitsing van Waal en Pannerdens kanaal. Een prachtig punt. Geen wonder dat Koning Willem III dat wilde zien.

Niet alleen binnen is het fort fraai en indrukwekkend. Ook eromheen. Verken het splitsingspunt van de rivieren, de prachtige en wilde natuur van de Klompenwaard. Of wandel door de droge gracht rondom het Fort waar een toer is uitgezet. Voor wie zittend wil genieten: het prachtige terras met uitzicht op het Pannerdens Kanaal én Fort Pannerden. Graag tot ziens!

Meer weten? https://www.fortpannerden.eu

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.