Gemeente Zevenaar doneert 1 euro per inwoner aan Giro 555

Het gemeentebestuur van Zevenaar heeft besloten € 1 per inwoner te doneren aan Giro555 voor hulp aan slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Zevenaar leeft mee met allen die geraakt zijn door de verwoestende aardbevingen en wil met deze bijdrage de hulporganisaties ondersteunen die actief zijn in het getroffen gebied. Door de aardbevingen ligt het leven van veel mensen letterlijk in puin. Hulp is hard nodig. De onvoorstelbare ramp raakt ook inwoners van onze gemeente met een Turkse of Syrische achtergrond. Als gemeente leven we mee met alle getroffenen en onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en de mensen die in angst en onzekerheid verkeren over het lot van hun familie en vrienden. In de week van 6 februari hing de Nederlandse vlag halfstok op het gemeentehuis ter nagedachtenis aan de slachtoffers.
Giro555 In de raadsvergadering van 1 maart is besloten dat de gemeente Zevenaar €1 per inwoner zal overmaken op Giro555 van de samenwerkende hulporganisaties voor hulp aan de slachtoffers van de aardbevingen. Dat komt neer op een bedrag van € 45.036.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.