MUSIC by Knight 2023 op zaterdag 13 mei

Zaterdag 13 mei wordt op het binnenplein van kasteel Doornenburg voor het eerst het MUSIC by Knight muziekfestival georganiseerd.

poster
MUSIC by Knight is opgericht door muziekliefhebbers die al jaren met het idee rondliepen om kasteel Doornenburg het decor te laten zijn voor een uniek evenement. Dit jaar is het dan eindelijk zover!
MUSIC by Knight is niet zomaar een concert maar een muziekfestijn waarbij beleving centraal staat, met de magische burcht op de achtergrond. Naast optredens van bekende artiesten zullen je zintuigen ook geprikkeld worden door verrassende acts en natuurlijk door een lekkere food & drink corner.
De complete line up is inmiddels bekend gemaakt. Naast de lokale band Pearl 8.0 zal Laura van Kaam, winnares van de Voice Kids, met haar band het podium betreden. Hannah Mae & band zullen ook hun opwachting maken. Hannah Mae stond de afgelopen weken samen met Metejoor op de nummer 1 positie van de Belgische hitlijsten met het nummer 'Wat wil je van mij'. Op dit moment staat dit nummer ook in de Nederlandse top 40! De slotact zal worden verzorgd door Wulf. Wulf heeft al verschillende top 40 hits op zijn naam staan, zoals 'All Things under the Sun, 'Summer on you' en 'Mind made up'. In 2019 stond hij op het podium bij 'Vrienden van Amstel LIVE' en in 2020 deed hij mee aan het programma 'Beste zangers'. In 2021 heeft hij ook nog opgetreden tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam.
Kortom bij MUSIC by Knight 2023 zullen artiesten van eigen bodem met internationale allure er een onvergetelijk festival van maken!

Meer informatie in te vinden op www.musicbyknight.nl, daar kun je ook online je tickets bemachtigen.
Tot 13 mei bij MUSIC by Knight 2023!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.