Fort Pannerden en de voorjaarskriebels

DSC 0321 600x399

DSCN2640a 450x600

Van Paashaas, vliegtuig , speciale speurtocht, poffertjes, suikerspinnen, terras tot opening fortenseizoen!
Het is weer lente! Het gonst, bloeit en kwettert overal!
Fort Pannerden maakt zich op voor aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud in voorjaarsferen! En waar kan je de lente beter beleven dan in de Klompenwaard rond en op het monumentale fort!?
Extra programma van 8 april tot 22 april:
Op Paaszaterdag (8 april) en Paasmaandag (10 april) komt de Paashaas op bezoek speciaal voor de kinderen! Eitjes en kleurplaten maken het feest compleet!
Deze hele periode is er een speciale voorjaarsspeurtocht waarbij jong en oud van alles ontdekken over de dieren die in en rond het fort leven en geleefd hebben.
Op zondag 16 april vliegt er, bij mooi weer, tussen 13.00 en 13.15 uur een vliegtuig boven het fort. Het mooiste uitzicht heb je vanaf het dakterras! Onder het genot van poffertjes of een suikerspin wordt dit een bijzondere ervaring. We vieren dan ook de opening van het fortenseizoen.
Overig aanbod:
Het fort verder verkennen:
De gidsen van Fort Pannerden laten u graag alle details van Fort Pannerden zien, erworden meerdere rondleidingen op een dag gegeven. Liever zelf op pad? Neem deaudiotour fortverhalen mee, doe de speurtocht ‘Expeditie Pannerden’ of speel hetescaperoomspel ‘Elements’. En een kanon demonstratie behoort ook tot de mogelijkheden. Ook zijn er een mooie wandelingen uitgezet in de Klompenwaard en in de fortgracht. Geniet van het uitzicht over de rivieren vanaf het dak en sluit de dag af in ons restaurant.

Openingstijden
Vanaf april is het fort behalve in de weekenden ook geopend op de woensdagen van 11.00-17.00 uur.
Meer info over openingstijden en tickets voor Fort Pannerden is te vinden op onze website.
Met de Museumkaart is de toegang gratis
Zie voor meer informatie: www.fortpannerden.eu
Adres: Waaldijk 1, 6686 MV Doornenburg.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.