Vryleve Doet

Onder de naam VL Doet (Vryleve Doet) hebben 12 medewerkers van Vryleve op vrijdag 15 maart de handen uit de mouwen gestoken op het schoolplein en visvijver van Hengelsportvereniging De Rietvoorn te Pannerden. De actie NL Doet van het Oranjefonds heeft hiertoe geïnspireerd. Doel van de actie was om in 1 ochtend sport en spel voor de kinderen in de buitenlucht te bevorderen. Zij werden geassisteerd door leden van de hengelsportvereniging "De Rietvoorn" en de ouderen vereniging van basisschool 't Scathe Pannerden.

VISSTEIGER en PLEINSPELEN.
Aan de visvijver werd door de medewerkers van Vryleve voor, met name, de jonge leden van de hengelsportvereniging "De Rietvoorn" een nieuwe vissteiger aan de vijver aangelegd. Op het schoolplein verschenen aan de voor- en achterzijde enkele kleurige pleinspelen. De houten zitbanken rondom de bomen werden ook onder handen genomen.

MATERIALEN GESPONSORD.
Materialen, diensten en gereedschappen zoals een graafmachine werden voor niets of met korting aan Vryleve geleverd door veelal plaatselijke ondernemers. De medewerkers van Vryleve kregen deze ochtend samen wat anders te doen dan het gewone werk.

Het bestuur van HSV "De Rietvoorn" dankt Vryleve voor het plaatsen van deze vissteiger voor de jeugdleden.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.