Terugblik gezellige Snaöj-maert.
Afgelopen zondag, 15 mei, is door Carnavalsvereniging 't Land van Waoter & Wiend, al weer voor de 5e keer een Snaöj-maert georganiseerd. Ook wel bekent als 'rommelmarkt'.

Het aantal bezoekers, dat wij als Carnavalsvereniging hebben mogen begroeten, zal rond de 300 hebben gelegen. En dat waren niet alleen bewoners uit Pannerden, maar ook toeristen en geïnteresseerden uit de omgeving. Sommige stonden zelfs al voor de opening van 10.00 uur voor de deuren van de schutterstent. Nadat de deuren geopend waren konden de mensen naar hartenlust gaan Snaöjen.

{besps}1_activiteiten/2011/cv_snaoi-j{/besps}

Om aan de bezoekers een hoeveelheid aan goederen te kunnen presenteren heb je natuurlijk veel spulletjes nodig. Hiervoor organiseert de Carnavalsvereniging altijd een 3 tal zogenaamde inlevermomenten. Bewoners van binnen en buiten Pannerden kunnen dan hun spulletjes inleveren bij het Schuttersgebouw. Wellicht een leuke combinatie van voorjaarsschoonmaak en Snaöj-maert?

De leden van de CV zorgen er voor dat de ingeleverde spulletjes gecategoriseerd worden en daarna uitgestald worden op de diverse verkoop eilanden. Zo kan iedere bezoeker van de Snaöj-maert al snel zien waar hij of zij moet zijn voor een koop succesje.

Tijdens de Snaöj-maert waren er ook lootjes te koop zodat men kans maakte op het winnen van vele leuke prijzen. Op het terrasje kon men even bijkomen en genieten van een natje en een droogje.

De opbrengst van deze Snaöj-maert zal de Carnavalsvereniging gedeeltelijk gebruiken als bijdrage aan het initiatief voor het plaatsen van een AED in Pannerden. Ook zal een gedeelte van de opbrengst gebruikt worden voor leuke kleding van onze eigen Dansmarietjes.

De Carnavalsvereniging dankt eenieder voor zijn of haar bijdrage aan het mogelijk maken van deze Snaöj-maert. Wellicht tot volgend jaar?

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.