Activiteiten & Evenementen

Actie Eilandrijders en Coop voor Alpe d'Huzes

  • Hits: 3026

Op zaterdag 27 april organiseren de Eilandrijders en Coop Pannerden een gezamenlijke sponsordag voor Alpe d'Huzes.

 

Op die dag kan er door jong en oud worden gefietst om de snelste tijd te laten noteren. Hierbij wordt er in een jeugdklasse gefietst voor kinderen tot en met 12 jaar, en een klasse voor iedereen die ouder is dan 12 jaar.Er worden 3 prijzen ter beschikking gesteld.

Vanaf 10.00uur kan er volop gestreden worden om de snelste wielrenner. De laatste wielrenner stapt om 15.00 uur van de fiets.

 

DSC01211

 Coop Pannerden stelt maar liefst 3 prijzen ter beschikking voor de winnaars ter waarde van € 75,-, €50,- en € 25,-. Tevens sponsort Coop een bedrag van € 475,-.

Deelname kost EUR 2,50 voor de jeugd en EUR 5,00 voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Ook is er een kraamverkoop met een aantal heerlijke franse artikelen.

Daarnaast worden er nog twee acties gehouden waarbij de klanten van Coop hun statiegeld kunnen doneren voor dit doel. Dit is van maandag 22 april t/m maandag 29 april en van maandag 3 juni t/m zaterdag 8 juni.

De wedstrijdfietsen en de inrichting in de supermarkt zijn gratis ter beschikking gesteld door tweewieler Witjes in Groessen.

 

Hopenlijk wordt zaterdag en de daaropvolgende weken een succes zodat de Eilandrijders straks trots en tevreden op de fiets de Alpe d'Huzes kunnen gaan beklimmen.

 

De Eiland rijders bestaan uit:

Marcel Anthony Jan Johnny

 Marcel Vogel                          Anthony Berendsen                       Jan Polman                            Johnny Jansen

 

De Eilandrijders en Coop hopen op een grote opkomst en deelname zodat zij een mooi bedrag kunnen overmaken naar het Koningin Wilhelmina Fonds in de strijd tegen kanker. 

 

Klik hier omde pagina van de Eilandrijders te bekijken.

Binnenkort een interview met Johnny Jansen van de Eilandrijders over hun deelname op Pannerden.info.

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!