Activiteiten & Evenementen

60 jarig jubileum HSV De Rietvoorn

  • Hits: 3014

Arjan Thielking, secretaris van Hengelsport Federatie Midden Nederland feliciteert het bestuur van Hengelsportvereniging De Rietvoorn Pannerden met het 60 jarig jubileum.
Thielking complimenteert het bestuur van de Rietvoorn met hun inzet. De vereniging is altijd aanwezig op de recepties en vergaderingen binnen de federatie, de vereniging is actief op het gebied van controle en handhaving en is tevens vertegenwoordigt in de werkgroep die moet zorg dragen voor de belangbehartiging van de sportvisserijmogelijkheden binnen waterschap Rijn en IJssel.

Met veel succes wordt dit jaar al weer voor de vierde keer 'schoolvissen' georganiseerd voor de hoogste groepen van basisschool 't Scathe in Pannerden. Tijdens deze dag werken de federatie en de vereniging nauw samen om de schooljeugd de basisbeginselen van het vissen bij te brengen. Natuurlijk in de middag door het actief vissen op de visvijver, maar tijdens de ochtend wordt veel verteld over de vis en het water waarin ze leven. Met een bijdrage aan het Spiegelkarperproject op de Neder-Rijn en Lek en het uitzetten van karpers op het eigen verenigingswater heeft de vereniging afgelopen jaar laten zien dat men aandacht heeft voor de belangen van alle leden. Vandaag viert de vereniging haar 60 jarig jubileum.

Bij een verjaardag hoort een feestje en natuurlijk een cadeautje. Thielking overhandigt aan voorzitter Wiely Groenen het tinnen bord dat herinnert aan het bereiken van deze mijlpaal. Hij vervolgt door aan te geven dat de Rietvoorn een actieve vereniging is met een actief bestuur. Binnen de federatie draagt elke vereniging en elke bestuurder op zijn of haar wijze een steentje bij aan de totale organisatie. De federatie is dankbaar voor de inzet van de vele vrijwilligers binnen de organisatie. De vrijwilliger die aantoonbaar meer doet dan de gemiddelde bestuurder wil de federatie graag extra in het zonnetje zetten. Binnen de Rietvoorn is een bestuurder actief die zich inzet op vele fronten. Aanwezigen in de zaal weten dat het om secretaris Frans Willemsen gaat. Namens het bestuur van de federatie mag Thielking hem de oorkonde uitreiken waarmee is vastgelegd dat het bestuur van de federatie Willemsen heeft benoemd tot 'erelid van verdienste' voor zijn inzet binnen de hengelsport. Willemsen dankt voor deze erkenning en zegt dat het een stimulans is om door te gaan. Thielking dankt aanwezigen voor hun aandacht en wenst ieder een prettige voorzetting van deze feestelijke middag.

Bron: Frans Willemsen

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

HSV De Rietvoorn 

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!