Activiteiten & Evenementen

Ondanks Topbands geen drukte

  • Hits: 20780

Zoals gebruikelijk met Pasen weer een leuke avond georganiseerd. Twee voortreffelijke bands in huis tegen een enorm lage entree (slechts € 5,00 p.p.) De nodige reclame gemaakt d.m.v. stukjes in diverse kranten waarvan sommige zelfs met foto, posters opgehangen. Vermeldingen op diverse sites zoals Pannerden.info, de Pauwengaard, de Oude Waal.nl. Ook bekend gemaakt via Hyves, MSN en Twitter. En om zeker te weten dat iedereen het wist een advertentie in het parochieblad.

De avond begon om 20.30 uur en alles was in gereedheid gebracht om er een leuke avond van te maken. Albert, Rozemiek, Bob, Melvin, iedereen was er klaar voor. Rond 22.30 uur waren er inclusief de bands zo'n vijftig (ja u leest het goed 50) gasten aanwezig waarvan driekwart van buiten Pannerden.

Ondanks dat de aanwezigen het prima naar hun zin hadden, denk je toch bij jezelf, heeft het nog wel zin om iets te organiseren.Want voor zo'n kleine groep mensen kost het toch wel erg veel energie en geld. Op deze manier zal er straks niet veel meer te doen zijn in Pannerden. DUS als er iets georganiseerd wordt in ons dorp, laat je dan ook even zien.

Piet Groenen

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!