Activiteiten & Evenementen

Kinderopvang gooit met modder.

  • Hits: 3908

Op vrijdag 28 juni was het nationale Modderdag.
Kinderopvang Humanitas onderstreept het belang van Natuurlijk Buiten Spelen door vol enthousiasme aan deze dag mee te doen.
Zowel Kinderdagverblijf De Bereboot & 't Zönneke als Buitenschoolse Opvang De Overlaat, De Jungle & De Kameleon hebben allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Van het voelen van modder tot het lopen in modder, van het bouwen met modder tot het bakken van moddercakes, van schilderen met modder tot het plakken van modder en nog veel meer...
De hele dag hebben de kinderen en de medewerkers zich met modder vermaakt.

modderdag Rijnwaarden

Dat hiermee naast veel plezier ook meerdere ontwikkelgebieden van kinderen gestimuleerd worden, zoals sociaal emotioneel en grove - en fijne motoriek mag voor zich spreken.
Voor onze klanten zijn de vele foto's wederom online te bewonderen nadat zij inloggen.

Wethouder Lamers leest tijdens de opening van de voorleesdagen op Kinderdagverblijf De Bereboot te Lobith met veel interactie het prentenboek van het jaar “100 Nachtjes slapen” voor. Hij gaf duidelijk inzicht in de brede ontwikkeling van kinderen door naast voorlezen, de kinderen verwante zaken te vragen, bewegingen te laten maken en voorbeelden te geven.

Kinderdagverblijf De Bereboot is onderdeel van Kinderopvang Humanitas, een landelijke werkende stichting zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang, peuteropvang en peuterspeelzalen.

Kinderopvang Humanitas specialiseert zich door een duidelijke visie op kwaliteit en pedagogiek.

Het belang van het kind staat in hoog vaandel.

Voor meer informatie, zie www.kinderopvanghumanitas.nl

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!