Moonlight shoppen (kerstmarkt)

Op 18 december jongstleden werd voor de derde keer het moonlight shoppen georganiseerd. Dit is een kleine en gezellige kerstmarkt waar diverse ondernemers en vrijwilligers vertegenwoordigd zijn. Ieder presenteert diverse leuke artikelen, kerststukken maar ook heerlijke lekkernijen. Natuurlijk ontbreken het traditionele glühwein en warme chocolademelk ook niet.

Om 18.00 uur begon de kerstmarkt .Er waren diverse proeverijen van o.a. Coop Pannerden, slagerij Reijmer, The-ma party productions en bakkerij van Kol.
Ook Kay's Hair design was aanwezig met een presentatie en waren er bij de kramen van PIT, Nova zorgboerderij, Gerda Theunisse, Anouk en Judith van Loon en Hanneke Bach diverse leuke kerstartikelen en geschenken te koop.

Kinderen en volwassenen konden samen met de Kerstman en rondrit maken door Pannerden en werd om 19.00 uur de kerststemming verhoogd met zang van The New Voices.
Tijdens de avond kon men tot tweemaal toe genieten van het kerstspel opgevoerd door kinderen van de basisschool.

De opkomst was groot en de kerststemming zat er er goed in, aangewakkerd door de vlammen en warmte van de vuurkorf. Om 21.00 uur werd de kerstmarkt afgesloten. Op naar 2014.

Fotoreportage van de markt.

 {besps}1_activiteiten/2013/moonlight/kerstmarkt{/besps}

 

Fotoreportage van het kerstspel.

 {besps}1_activiteiten/2013/moonlight/kerstspel{/besps}

 

Foto's van de kerstman.

{besps}1_activiteiten/2013/moonlight/kerstman{/besps}

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.