Activiteiten & Evenementen

Gezellige nieuwjaarsreceptie RKPSC

  • Hits: 4142

Op de eerste dag van 2011 vond zoals gebruikelijk de nieuwjaarsreceptie van RKPSC plaats.
Zoals voorgaande jaren vormde deze goed bezochte receptie het decor om nog eens terug te kijken naar 2010 met al haar hoogte- en dieptepunten.
Maar ook volgens voorzitter Toon Egging om vol goede moed en met hooggespannen verwachtingen vooruit te kijken op het nieuwe jaar.

Jeugdvoorzitter Rob Hulstijn wierp ook nog even een blik terug het oude jaar in en keek ook vol vertrouwen naar 2011.

Zoals te doen gebruikelijk eerde de Pannerdense voetbalvereniging ook een aantal van haar leden.
Wim Benning werd geëerd vanwege zijn 50-jarige trouw aan de club, die hij na een lange periode als speler ook als lid en supporter blijft steunen. Hij werd met het gouden speldje gedecoreerd.
Wim Benning

Omdat Wim niet aanwezig kon zijn tijdens de Nieuwjaarsreceptie, werd Wim in de week voorafgaand al thuis door bestuursleden Toon Egging en Gilbert Peters bezocht.

Twee leden werden vanwege hun 40-jarig lidmaatschap door de club geëerd. Zowel Job Hendriks als Dick de Bree werden voorzien van de bijbehorende versierselen door voorzitter Toon Egging.
Dick was zowel als speler als in diverse andere functies actief bij RKPSC.
Job is dit ook al jaren en nog steeds als leider van de A1.
Dick de Bree


Job Hendriks
Jeroen Bouman en Danny Behr zijn beiden 25 jaar lid van RKPSC en kregen daarom het felbegeerde zilveren speldje. Helaas was Danny niet aanwezig. Jeroen is nog steeds fanatiek spelend lid, inmiddels in het derde elftal van onze club.
Jeroen Bouwman
Een speciale rol was er weggelegd voor Erwin Mulder. De doelman van Feyenoord met zijn roots in Pannerden en bij RKPSC, werd benoemd tot Erelid van RKPSC.
Het feit dat Erwin als doelverdediger in het betaalde voetbal datgene heeft bereikt, waar de meeste van onze jeugdleden alleen nog maar van kunnen dromen, was voor het bestuur van RKPSC de voornaamste reden om Erwin tot erelid van RKPSC te benoemen.
Erwin Mulder
Onder het genot van een hapje en drankje presenteerde Anne Jansen, voorzitter van de Club van 100, de verloting, die met een aantal leuke prijzen geslaagd genoemd mocht worden.

Daarna was het tijd voor een variant op het alom bekende spelletje  “petje op, petje af”. Geheel in voetbalstijl heette onze variant: “Gele kaart, rode kaart”.
De door Gilbert Peters aangevoerde afval-quiz kende al vroeg een fiks aantal afvallers, hetgeen leidde tot een spannende eindstrijd tussen Michiel Loef en Thijs Buurman. Een strijd, die door Michiel werd gewonnen en hij ging er vandoor met de prijs voor de winnaar.

Verder was er enkel nog maar gezelligheid en vloeide er rijkelijk het nodige gerstenat.

Alle aanwezigen, bedankt voor jullie komst !
GiP

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!