Activiteiten & Evenementen

Succesvol toernooi Dynamic tennis PAJODOS

  • Hits: 2528

dynamic tennis pannerden

De afdeling dynamic tennis van Omni vereniging PAJODOS heeft met succes deelgenomen aan het masters jeugdtoernooi in Rosmalen. Er doen 4 verenigingen mee aan dit toernooi, met in totaal 24 deelnemers. Met 10 jeugdspelers is Pajodos vertegenwoordigt in alle 3 de speelklassen.
In de A-klasse komt Lonneke Harmsen tot de halve finales, tot een mooie derde plaats. Door dit resultaat handhaaft ze haar hoge positie in de hoogste klasse.

In de B-klasse hebben we 2 halve finalisten, Famke Rutten, en Kim Stevens. Helaas voor Famke kan ze niet de finale bereiken, maar eindigt ze toch op een mooie derde plaats! Kim stevens echter weet wel de finale te bereiken. Na een spannende finale is Kim de nieuwe kampioen van de B klasse!. En mag ze het volgend toernooi in de A-klasse spelen.

In de C-klasse weet Desiree V/d Bergh zich ook tot de finale te slaan, waar ze helaas niet weet te winnen, en knap 2e wordt! Hierdoor komt Desiree in de B-klasse terecht. De overige spelers weten zich ook goed te handhaven in hun speelklassen.

Wat echter vooral telt is het hoge, aantrekkelijke speelniveau van alle 3 de klassen. Geen lange rally's meer, maar mooi aanvallend spel, met mooie smashes, en volleys. Hierdoor is het voor de aanwezige ouders, supporters, en toeschouwers, leuk om naar te kijken. Tel daarbij de ontspannen sfeer, en het zeer sportieve karakter van alle spelers bij, en we kunnen spreken van een geslaagd toernooi. De junioren leveren hun visite kaartje af, voor promotie van deze mooie dynamische sport!
Als afsluiting gaan we met zijn allen, bij cafetaria Janssen in Pannerden, een lekkere snack nuttigen, die ons geschonken wordt door onze groene sponsor! Ook wil ik onze hoofdsponsor "HAVE ITT" bedanken voor de mooie tenues, waar we al jaren veel plezier aan beleven.
Onze kampioenen zijn te bewonderen op onze vaste speelavond, de vrijdagavond, van 1900-20.00 uur, in onze mooie sporthal de "Pauwengaard" in Pannerden. Kom gerust eens langs om een balletje te slaan tegen deze kampioenen. Begeleiding is aanwezig in de persoon van onze vaste trainer, en een afspraak is niet nodig.

Tot ziens in de Pauwengaard!

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!