Activiteiten & Evenementen

PIT: PIT plaatst viertal welkomstborden

  • Hits: 2496

bord van pit bij invalsweg

Stichting PIT heeft zaterdag 25 juli op vier invalswegen in ons dorp welkomstborden geplaatst. Ondanks het slechte weer werden m.b.v. een aantal enthousiaste vrijwilligers de vier standaards stevig in de grond gezet. Een bijzonder woord van dank is ook zeker op zijn plaats voor de firma ReJo Label uit Pannerden.

Op de foto ziet u de voor- en achterkant van het bord op de Berghoofdseweg, nabij de Deukerdijk.
De andere locaties zijn de Haspelstraat, Doornenburgseweg en Aerdtsestraat (richting begraafplaats).

Het idee achter deze borden is dat verenigingen ze kunnen gebruiken om hun aktiviteiten te promoten. In dat geval gaan de borden van PIT eruit om plaats te maken voor de betreffende vereniging.
Het ontwerpen, maken en wisselen van de borden blijft in beheer van PIT. Uiteraard wordt er samen met de verenigingen een ontwerp gemaakt, dit alles tegen kostprijs.
Omdat er enige tijd nodig is voor ontwerp en fabricage dient u zich ruim vóór uw aktiviteit te melden bij PIT. Uw vereniging kan dan gedurende ongeveer drie weken gebruik maken van de borden.
Reken maar dat uw activiteit onder de aandacht komt!
Enige restrictie is dat er geen reclame-uitingen op de borden mogen.

Wilt u met uw vereniging ook gebruik maken van deze borden of meer informatie? Neem dan contact op met André Bodde (371281) of via email, pitpannerden@hotmail.nl

pit bord bij invalsweg

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!