Activiteitenkalender

Derde editie RKPSC pupillentoernooi op zaterdag 20 juni 2020!

Sportief
RKPSC
Datum: zaterdag 20 juni 2020 00:00

Locatie: De Pauwengaard

Afgelopen zomer heeft RKPSC voor de tweede keer een pupillentoernooi georganiseerd. Met de deelname van maar liefst 60 pupillenteams uit de regio was het wederom een groot succes!

Op zaterdag 20 juni 2020 organiseren we daarom de derde editie van het RKPSC pupillentoernooi! In de ochtend voor JO7-JO8-JO9-JO10 teams, en in de middag voor JO11-JO12 teams. Naast het toernooi zal er ook om een teamprestatie worden gespeeld. Aan het toernooi zijn geen kosten verbonden. Inmiddels zijn alle deelnemers van de afgelopen 2 jaar persoonlijk uitgenodigd, en zijn alle clubs in de regio aangeschreven. We hopen ook dit jaar weer op een groot aantal deelnemers!

Om dit allemaal mogelijk te maken zullen we, net als de voorgaande jaren, ook weer een beroep doen op een groot aantal vrijwilligers. Van kantinepersoneel tot verkeersregelaar, en van scheidsrechter tot materiaalman. Wil jij ook een bijdrage leveren aan een succesvol toernooi? Laat dit dan zo snel mogelijk weten via activiteiten@rkpsc.com

Wij hebben er veel zin in en zijn er van overtuigd dat we er weer wat moois van gaan maken op zaterdag 20 juni 2020 op sportpark De Pauwengaard in Pannerden.

Tot dan!

Met sportieve groeten,
Activiteitencommissie RKPSC

RKPSC Pupillentoernooi Uitnodiging A5 2020

 

E-mail
activiteiten@rkpsc.com

 

Alle datums


  • zaterdag 20 juni 2020 00:00

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!