Activiteitenkalender

Startavond Klompenpad Pannerden

Sociaal/Maatschappelijk
Datum: dinsdag 28 januari 2020 19:30 - 21:30

Locatie: De Raayhof

Loopt u ook graag een blokje om in uw eigen omgeving? Wilt u mee- denken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de omge- ving van Pannerden? Kom dan naar de startavond en doe mee. De startavond voor Klompenpad Pannerden vindt plaats op dinsdag 28 januari in Brasserie Terras De Raayhof, Pannerdense Waard 14, 6911 KM Pannerden. De avond start om 19.30 uur. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.15 uur. Aanmelden is niet nodig.

Pannerdense Waard

Het zoekgebied van het nieuwe Klompenpad ligt in de Pannerdense Waard. We zoeken naar een verbinding tussen de Klompenpaden in de gemeente Duiven (Husloapad en Kandiapad) en het in 2018 geopende Rijnstrangen- pad in de gemeente Zevenaar.

Startavond

Op de startavond wordt het project toegelicht. Alle aanwezigen krijgen de kans om hun kennis over oude wandelpaden, cultuurhistorisch interessante objecten en hun ideeën voor de route aan te dragen. Op kaarten kunnen zij aangeven welke plekjes de moeite waard zijn te bezoeken en welke paden er vroeger door het buitengebied hebben gelopen. Het Klompenpad krijgt een naam die verwijst naar een element in het landschap waar doorheen wordt gewandeld, zoals een historische boerderij, veldnaam of buurtschap. Een werkgroep (waarvoor men zich ook op deze avond kan aanmelden) bestaande uit bewoners, ondernemers en betrokken partijen, gaat vervol- gens aan de slag met de realisatie van het Klompenpad.

Klompenpaden in Gelderland

Een Klompenpad is een cultuurhistorisch wandelpad door natuurgebieden, over landgoederen en waar mogelijk door het boerenland. Het Klompenpad wordt mede mogelijk door de gemeente Zevenaar en de provincie Gelder- land

Meer informatie

Bent u verhinderd voor deze startavond, maar heeft u wel belangstelling voor de klompenpadwerkgroep? Voor vragen over deze avond of de werk- groep kunt u terecht bij Erik van Eek van SLG e.vaneek@landschapsbeheergelderland.nl of 026-3537444/06-50947113. Kijk ook op www.landschapsbeheergelderland.nl en www.klompenpaden.nl.

klompenpad

 

 

Alle datums


  • dinsdag 28 januari 2020 19:30 - 21:30

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!