RKPSC-voorzitter Toon Egging zwaait af

toon egging tijdens een evenement bij rkpsc
Tijdens de op vrijdag 3 juli jl gehouden ledenvergadering nam Toon Egging afscheid als voorzitter van RKPSC. Na 6 jaar de voorzittershamer gehanteerd te hebben sluit Toon een periode af van enkele decennia, die hij meer dan actief is geweest voor RKPSC.

In alle geledingen binnen RKPSC is Toon actief geweest, supportersvereniging, Club van 100, Hoofdbestuur, daarnaast o.a. jeugdleider/trainer, seniorentrainer, jeugdcoördinator en scheidsrechter.
Het bestuur van de Club van Honderd eerde hem, door hem als voorzitter van RKPSC de nieuwe geluidsinstallatie op de tribune te schenken.
Namens de staf en spelersgroep van de eerste selectie van RKPSC zorgde Niek Dieks voor leuke attentie, die Toon altijd zal blijven herinneren aan zijn voorzitterschap van RKPSC.

Namens het hoofdbestuur zwaaide secretaris Gilbert Peters de inmiddels ex-voorzitter uit met lovende woorden, een fraaie bos bloemen en een leuke attentie.

Toon, bedankt voor al die jaren!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.