Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen voor de kinderboerderij

7

De vrijwilligers: Gilbert Jansen, Ruben Calis, Ruud Bleumink, Fren Bekker, Dennis van de Wetering, Jan van Huet, Tim van Huet, Jurgen Leenders, Maarten Ross, Jacco Leenders, Hent Heijmen, Frans Bekker en Jan van Huet

3

Na ruim 20 jaar waren de paden en voederplaatsen in de dierenweide verzakt. Voor de vaste "oudere" vrijwilligersgroep was het her straten een te zware klus. Vooral naast het vele werk dat zij dagelijks reeds voor de kinderboerderij verrichten. Gelukkig stonden diverse "jonge" vrijwilligers van meerdere vriendengroepen op om hun met deze klus, tijdens 2 zaterdagen (13 juni en 26 september) te helpen. Sterker nog, zij waren bereid de paden en voederplaatsen te verhogen, te verbreden en zelfs te helpen om het benodigde materialen hier kosteloos naar toe te halen.

4

Daarnaast waren er enkele Pannerdense bedrijven bereid om kosteloos materialen en machines ter beschikking te stellen. Er is hard en gezellig samengewerkt.
Ook was het verheugend dat zich spontaan twee "oudere" vrijwilligers aanboden om het nachtverblijf van de vogels en het dierenverblijf in het dierenpark te schilderen, hetgeen ook hard nodig was. Klik hier voor het betreffende artikel!

5

De hiervoor benodigde materialen werden gesponsord door Rabobank Arnhem - de Liemers. Trots mag Pannerden zijn met deze bijzondere samenwerking en het laat maar eens temeer zien waar een klein dorp groot in kan zijn!

Namens het bestuur van Kinderboerderij Pannerden: Jan van Huet en Nico van de Wetering. Foto's: Frans Willemsen.

6

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.