Voetbalschool en instuif bij RKPSC groot succes.

Onder leiding van Herman Ubbink en zijn begeleidend team is de serie van 10 sessies “Voetbalschool en Instuif” woensdag j.l. op sportpark “De Pauwengaard” afgesloten.
Met een gemiddelde opkomst van 40 kinderen, vanuit alle dorpen van het Gelders Eiland, per sessie mag je spreken van een geslaagde doelstelling. De doelstelling van Herman en zijn team “Het jeugd voetbal op het Gelders Eiland op een hoger plan te brengen”. Met de duidelijk achterliggende gedachte dat men geenszins van plan is leden van welke vereniging dan ook weg te “kapen”.

Wel of geen lid van een vereniging, iedereen was van harte welkom. Kinderen in de leeftijdsklasse 4 t/m 6, 7 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar hebben laten zien dat ze hun voorgeschotelde oefenstof met verve hebben aangenomen. De progressie was bij de kinderen duidelijk waarneembaar.De laatste sessie werd afgesloten met een cadeautje en een ijsje voor elk deelnemend kind.


Herman wil samen met zijn team en in overleg met het jeugdbestuur van R.K.P.S.C. proberen hier een vervolg aan te geven. Misschien al bij aanvang van het nieuwe seizoen. Voor een ieder zijn deze toekomstige activiteiten te volgen op de site van R.K.P.S.C.

RKPSC Schoolvoetbal 001 resized     RKPSC Schoolvoetbal 002 resized

RKPSC Schoolvoetbal 004 resized     RKPSC Schoolvoetbal 009 resized

RKPSC Schoolvoetbal 014 resized     RKPSC Schoolvoetbal 019 resized

RKPSC Schoolvoetbal 020 resized     RKPSC Schoolvoetbal 026 resized

RKPSC Schoolvoetbal 027 resized     RKPSC Schoolvoetbal 029 resized

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.