Michel Wolsink uit Braamt maakt bewoners blij

Voor de 2e keer een muzikale omlijsting voor bewoners van de Pannerd. De Pastoor Brugmanstraat en Claudius Civilisstraat. MoniCare Zorg laat de bewoners genieten tijdens hun moeilijke momenten in deze bijzondere periode. Op vrijdag 1 april, tijdens het 1e optreden, werd genoten van Meriam Bruggink Willem Jansen. Na dit succes besloot MoniCare dit zeker te herhalen. Het beurt de mensen zo op bemerkte MoniCare tijdens deze zware tijd.
Op 17 april werden de bewoners getrakteerd met het live optreden van Michel Wolsink uit Braamt.
Michel Wolsink is bekend van het zingen van zowel Hollandse hits als Duitstalige liedjes. Het bijzondere aan dit optreden was dat alle bewoners Michel Wolsink in levende live konden aanschouwen. Vanaf het balkon of buitenzitje. Hij liep zingend naar de wooneenheden en dat ging er in als gesneden koek. Michel Wolsink liep meerdere malen naar de bewoners in de straat. De bewoners werden met zijn live optreden dan ook in de watten gelegd met zijn zangerstalent. Ook nu weer werden de voorschriften strak aangehouden om besmettingen te voorkomen.

MoniCare is blij dat de bewoners zo hebben genoten.

nr 2

nr 3

nr 5

nr 11

nr 12

nr 15

nr 16

nr 22

nr 23

Tekst en foto’s: Frans Willemsen

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.