Weer een mooi optreden bij "de Pannerd"

Pannerden


Tropische momenten op het binnenplein van het Verzorgingscentrum “De Pannerd” waar ouderen en gepensioneerden wonen. MoniCare Zorg bied wederom een muzikale middag voor bewoners van de Pannerd / Pastoorbrugmanstraat en de woongroepen in Claudius Civilis straat.


De vrijheid die onze president Mark Rutte woensdagavond 24 juni rond 19.05 uur bekend maakte, maakt voor Nederland eindelijk veel los. Ook de bewoners van het zorgcentrum volgde dit nieuws aandachtig. Eindelijk kunnen er activiteiten buiten worden georganiseerd. De vrijheid van de verlossende woorden van de minister president waren donderdag middag merkbaar en goed voelbaar tijdens het optreden van Robert Pouwels uit Tolkamer. De bewoners zijn plots veel vrijer, het genieten zie je aan hun belevingsuitdrukkingen. Het is dit keer spontaner dan van de vorige muzikale opvoeringen. De meezingers o.a. “Het kleine Café aan de haven”, “ heb je even tijd”, “Wat is mijn hart” van Marco Borsato, “Dans je de hele nacht met mij” van de De Sjonnies.

Ondanks de hoge temperaturen verraste MoniCare de bezoekers met een mini IJsje. Deze middag was super gezellig vertolkt door zanger entertainer allround DJ zanger Robert Pouwels met zijn muzikale optreden deze middag.

6e optreden 017k

6e optreden 024k

6e optreden 028k

6e optreden 032k

6e optreden 037k

Tekst en foto's zijn van Frans Willemsen.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.