Opbrengst Prinses Beatrix Spierfonds

Prinses Beatrix Spierfonds

VRIJWILLIGERS IN PANNERDEN HALEN € 1037,28 OP VOOR ONDERZOEK NAAR SPIERZIEKTEN

Van 6 tot en met 12 september is door vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds gecollecteerd in Pannerden. Samen hebben zij een prachtige opbrengst van € 1037,28 opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

“Vanwege het coronavirus was het dit jaar een grote uitdaging om de collecte te organiseren. Gelukkig werden de meeste collectanten met open armen ontvangen. Ik waardeer ieders inzet en bedank alle collectanten en gulle gevers van harte. Samen hebben we ons weer ingezet voor de strijd tegen spierziekten!”, aldus Joanna van Drongelen, hoofd collecte- & vrijwilligersorganisatie Prinses Beatrix Spierfonds.

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist, maar wilt u alsnog een bijdrage overmaken? Steun de strijd tegen spierziekten en geef voor de collecteweek op www.spierfonds.nl of via ABN Amro NL02 ABNA 0548.29.23.45 t.n.v. Prinses Beatrix Spierfonds.

Spierziekten

Er zijn wel 600 verschillende spierziekten. Ze zijn vaak erfelijk, soms dodelijk, en allemaal werken ze verlammend op de spieren. Je spieren heb je nodig voor alles: van lachen, lopen, drinken en plassen, tot zitten en ademen. Een ziekte die de spieren aantast, tast het hele lichaam en daarmee ook het hele leven van een persoon aan.

Het Prinses Beatrix Spierfonds is de aanjager van de strijd tegen spierziekten. We financieren, sturen en stimuleren wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling voor de 200.000 mensen met een spierziekte in Nederland. Het geld hiervoor brengen we bijeen met de hulp van duizenden mensen. Mensen die van dichtbij weten wat de vernietigende impact van een spierziekte is, en vele, vele anderen die zich ieder op hun eigen manier inzetten tegen spierziekten. Door te geven, te collecteren, te delen en in actie te komen.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.