Pannerden Actueel

Kunstwerk!

  • Hits: 618

Voorstellingen Het Musiater
Dri3man en Raquel Brown
Dri3man bestaat uit de vrienden Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodwijk van Gorp. Bij toeval ontdekten zij dat hun drie stemmen, wanneer zij samen zingen, buitengewoon goed bij elkaar kleuren. Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en saxofoon brengt Dri3man West Coast gerelateerde nummer uit de jaren 70 en 80, zoals de Eagles, Jackson Browne, the Monkees en de Doobie Brothers. Raquel Brown betovert met haar geluid keer op keer de zaal. Met een gevarieerd repertoire van Gladys Knight tot Emily King weet ze samen met de mannen van Dri3man een ongekend hoog niveau te halen.

Zaterdag 31 oktober 2020

Aanvang: 19.30 uur en 21.30 uur (2 voorstellingen)
Prijs € 22,50
Jumbo Heemskerkzaal
Het Musiater

Boek online je tickets op www.liemerskunstwerk.nl

31 okt Dri3man

Kunstwerk! Liemers Museum
Speel de online escaperoute Zonnekoning in de Liemers
De Kinderboekenweek en Museumkidsweek 2020, met als thema ‘En toen’, staat voor de deur. Judith van Iersel van Innerwaard Integrale Kindcentra en Kinderopvang Zonnekinderen, Karin Degen van Kunstwerk! Liemers Museum, Lize Wieggers en Ankie Krom en spelontwerper Joyce Berendsen, sloegen de handen ineen en ontwikkelden het spannende spel ‘Lodewijk in de Liemers’.

Het spel is voor iedereen online beschikbaar. Alle inwoners van de Liemers kunnen op een creatieve manier kennis maken met de geschiedenis van De Liemers in de Gouden Eeuw en de rol die de Rijn daarin heeft gespeeld. De digitale escaperoute speelt zich af rond het onthutsende bezoek van Lodewijk XIV “de Zonnekoning” aan het Liemerse waterlandschap rond het jaartal 1700. Door verschillende puzzels en mysteries op te lossen, ontdek je een interessant stukje lokale geschiedenis. Bijvoorbeeld dat het leven in de Liemers in de 17e eeuw weinig leek op het glorieuze beeld dat van de gouden eeuw. Trailer: hier

Wil je meedoen? Ga naar: www.levenindeliemers.nl/escaperoute

 

Escaperoute Zonnekoning

 

Kunstwerk! Muziekschool

Individuele zangles

Gebruik deze Coronaperiode om je zangstem te ontwikkelen. Onze muziekdocente Atie Vletter heeft alle aandacht voor jouw stem. Wat zijn je sterke punten, maar vooral; wat zou je kunnen verbeteren aan je zang? In de individuele zangles zing je songs die je zelf kunt kiezen. Samen met Atie wordt er aandacht besteed aan stemtechniek, gehoortraining (solfège), timing, improvisatie, interpretatie en presentatie. Bij te veel spanning in de keel en verkeerd stemgebruik kun je je stem overbelasten en beschadigen. Hoe fijn is het dan dat er via Kunstwerk! Muziekschool volledige persoonlijke aandacht is voor jouw vocale instrument. De lessen zijn voor jong en oud en voor alle niveaus.

Voor meer informatie en inschrijven www.liemerskunstwerk.nl

Liedbegeleiding op akoestische gitaar (vanaf 18 jaar)

Word de nieuwe Bob Dylan

In deze cursus leer je in groepsverband de basisakkoorden, waarmee je moeiteloos elke popsong, folksong of evergreen van Bob Dylan tot Adele kunt begeleiden. Je moet wel zelf voor een gitaar zorgen. We hebben een cursus voor beginners en een cursus voor cursisten met enige ervaring.

Start cursus:    : 5 oktober 2020

Dag/tijd           : dinsdag
                          18.30 – 19.15 uur (beginners)

                          19.30 – 20.15 uur (vervolg)

                          20.15 – 21:00 uur (gevorderden)     

Locatie             : Het Musiater, Zevenaar

Aantal lessen   : 10 lessen van 45 minuten

Prijs                 : € 106,- (incl. 21% BTW vanaf 21 jaar)

Voor meer informatie en inschrijven www.liemerskunstwerk.nl

Lets play guitar

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!