Pannerden Actueel

Kunstwerk!

  • Hits: 744

Voorlezen in de bieb
Elke woensdagmiddag, van 15:00 uur tot 16:00 uur in bibliotheek Duiven, Westervoort en Zevenaar, staan voorlezers klaar om kinderen een leuk, spannend of leerzaam verhaal te vertellen. Voorlezen is een gezellige en leuke bezigheid, zowel voor het kind als voor de ouders. Bovendien kan voorlezen ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een kind. In de eerste plaats is het goed voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen leren nieuwe woorden tijdens het voorlezen en leren hoe een zin opgebouwd is. Daarnaast leren ze goed luisteren en zich concentreren. Bovendien stimuleert het de fantasie van het kind. Maar voorlezen is vooral plezierig en iets waar zowel het kind als de ouders van kunnen genieten.

 Voorlezen 13

Musiater Theaterbeesten (8 - 16 jaar)
Speel de sterren van de hemel

Vind je het leuk om te acteren, zingen en te dansen? Dan is dit wat voor jou! In 20 lessen van 1,5 uur werk je onder leiding van een dans-, zang- én theaterdocent toe naar een grandioze voorstelling. Deze wordt gehouden in de theaterzaal van Het Musiater. Heb je al eens les gehad, of is het nieuw voor je? Geen probleem. Iedereen is welkom om zijn talent te laten zien én ontwikkelen. Bij voldoende aanmeldingen werken we met twee leeftijdsgroepen.

Docenten            : Docenten Kunstwerk! Muziekschool
Start cursus        : 30 november 2020
Dag/tijd               :  maandag
                               16.30 – 18.00 uur (8 – 11 jaar)
                               18.00 – 19.30 uur (12 – 16 jaar)            
Locatie                : Het Musiater, Zevenaar
Aantal lessen      : 20 lessen van 90 minuten
Prijs                     : € 194,-

 Sinterklaasvoorstelling 1

Volwassen Educatie - Kunst in de bezettingstijd

Het interbellum, de decennia tussen de twee wereldoorlogen, waren woelige jaren. Kunstzinnige stromingen wisselden elkaar in hoog tempo af. Ook maatschappelijk en politiek gezien waren het turbulente tijden. Toen de dictatuur van het fascisme zich in de jaren ‘30 over bijna heel Europa verspreidde, maakten de kunstenaars hun keuze: vluchten, in het verzet of meegaan met deze maatschappelijke ontwikkelingen. In vier bijeenkomsten worden diverse kunstenaars besproken. Welke keuzes hebben zij gemaakt? En wat betekende dat voor hun leven en werk tijdens én na de oorlog?

Docenten            :  Inge van Velsen
Start cursus        :  Donderdag 5 november 2020
Tijd                      : 13.30 uur         
Locatie                : Turmac Cultuurfabriek, Zevenaar
Aantal lessen      : 4 lessen van 120 minuten
Prijs                     : € 66,-

kunst in bezettingstijd

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!