Pannerden Actueel

Fort Pannerden: november alle weekenden geopend

  • Hits: 814


Fort Pannerden: november alle weekenden geopend


Kom genieten van Historie, Kunst en Natuur

Korting op toegangsprijs bij online reservering

Wij zijn blij dat Fort Pannerden ondanks de noodzakelijke maatregelen open kan blijven! Want er is zoveel te genieten op ons prachtige fort!

Historie
Als u het 150 jaar oude fort binnenkomt begint de beleving van de geschiedenis al: de dikke muren, de smalle gangen, de 124 lokalen met ieder een eigen verhaal… U kunt door middel van een podcatcher de verhalen beluisteren.
De kinderen  in de basisschoolleeftijd kunnen door middel van een spannende speurtocht met opdrachten het fort van onder tot boven ontdekken. 
En voor de avonturiers hebben we het spel Elements: u baant zich een weg door verschillende escape rooms om het fort te redden…

Kunst
In het fort worden regelmatig Exposities geoorganiseerd.
Op dit moment exposeren Ineke van Middelkoop (foto-kunst) en Gerard Neijenhuis (bronzen beelden) hun prachtige werk op het Westelijk Binnenplein.
Op zondag 15 november zijn beide kunstenaars zelf aanwezig van 13.00-16.00 uur om belangstellenden over hun werk te vertellen en vragen te beantwoorden.

Natuur
Het fort ligt midden in de ruige natuur van de Klompenwaard, bij het splitsingspunt van Rijn en Waal. In ieder jaargetijde is het hier prachtig! U kunt via de struinroute naar het fort lopen, u kan de Belevingsroute doen rondom het fort aan de hand van een route-boekje, u kunt naar het spiltsingspunt lwandelen vanaf het fort, of gewoon vanaf het uitzichtpunt de natuur bewonderen.

Coronamaatregelen en tickets, korting
Wij volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM wat betreft de maatregelen voor musea en monumenten. Wij werken met tijdslots.
Tickets kunt kopen via onze website: www.fortpannerden.eu
U vindt daar ook alle informatie over alle genoemde activiteiten.
Let op: in de maand november hanteren wij een korting van 20 % bij online reserveren!

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen op ons fort!

instagram0749

Behalve historie en spanning en avontuur hebben we in november de prachtige expositie van Ineke van Middelkoop ( foto-kunsten)  Gerard Neijenhuis (bronzen beelden).

De kunstenaars zijn zelf aanwezig op zondag 15 november van 13.00-16.00 uur.

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!