Collecte NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind)
In de week van 9 t/m 13 november vindt weer de jaarlijkse collecte van de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) plaats. Dit jaar organiseren Joyce en ik het voor het 3e jaar in Pannerden maar dit jaar zal dit op een andere manier zijn als dat we gewend zijn. In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het corona virus vinden wij het niet verantwoord om met de collectebus langs de deuren te gaan. Wel is het natuurlijk belangrijk (misschien dit jaar zelfs nog wel belangrijker) om geld op te halen voor dit goede doel. 
Want juist nu hebben kinderen met een handicap onze steun ongelofelijk hard nodig! Nog meer dan anders verkeren zij in een isolement. De nood is hoog, ook bij de ouders. Wij willen ze niet in de steek laten. Volgende week zetten we alles op alles voor deze groep kwetsbare kinderen.
 
Om dit te kunnen realiseren wordt er bij iedereen een kaartje in de brievenbus gedaan met de vraag om een donatie te doen voor dit goede doel. Het gaat dan om een eenmalige donatie. Ook is het mogelijk om te doneren in de online collectebus die we hebben aangemaakt, ook dit zal een eenmalige donatie zijn. 
In de online collectebus kun je doneren door op onderstaande link te klikken:
 
 
Er zijn al verschillende donaties gedaan. Bedankt daarvoor! 
 
Met vriendelijke groeten,
Joyce Milder en Lianne van de Wetering
 

NSGK

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.