Pannerden Actueel

Collecte Prinses Beatrix Spierfonds

  • Hits: 103

DUIZENDEN VRIJWILLIGERS IN ACTIE TEGEN SPIERZIEKTEN 

Collecteweek Prinses Beatrix Spierfonds gaat 12 september van start

 

Van 12 tot en met 18 september vindt de collecteweek van het Prinses Beatrix

Spierfonds plaats. Vrijwilligers door heel het land vragen die week een bijdrage voor de strijd tegen spierziekten. Er zijn in Nederland 200.000 mensen met een spierziekte. Voor de meeste spierziekten bestaat geen behandeling of medicijn en mensen gaan steeds verder achteruit. De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. 

 

Wetenschappelijk onderzoek is het belangrijkste wapen in de strijd tegen spierziekten. De wetenschappelijke ontwikkelingen gaan razendsnel en de komende jaren zullen er steeds sneller successen kunnen worden geboekt. Het Spierfonds zorgt dat het Nederlandse onderzoek op volle kracht draait met geld, de juiste keuzes en de beste mensen. De collecteweek is één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek. Het Spierfonds krijgt geen subsidie en is dus volledig afhankelijk van donaties en de inzet van vrijwilligers. 

Steun de strijd tegen spierziekten en geef voor de collecteweek op www.spierfonds.nl of via ABN Amro NL02 ABNA 0548.29.23.45 t.n.v. Prinses Beatrix Spierfonds

Prinses Beatrix Spierfonds

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!