Mooi bedrag opgehaald voor het Prinses Beatrix Spierfonds

VRIJWILLIGERS IN Pannerden HALEN € 1229,66 OP VOOR ONDERZOEK NAAR SPIERZIEKTEN

 

Van 12 tot en met 18 september is door vrijwilligers van het Prinses Beatrix

Spierfonds gecollecteerd in Pannerden Samen hebben zij een prachtige opbrengst van € 1229,66 opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. 

 “De inzet van onze vrijwilligers is onmisbaar. De collectanten en gulle gevers maken mede mogelijk dat het Spierfonds het komende jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren. Iedereen bedankt voor de steun!”, aldus Joanna van Drongelen, hoofd collecte- & vrijwilligersorganisatie Prinses Beatrix Spierfonds. 

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist, maar wilt u alsnog een bijdrage overmaken? Steun de strijd tegen spierziekten en geef voor de collecteweek op www.spierfonds.nl of via ABN Amro NL02 ABNA 0548.29.23.45 t.n.v. Prinses Beatrix Spierfonds. 

Spierziekten

Spierziekten zijn vaak erfelijk, soms dodelijk, en allemaal werken ze verlammend op de spieren. Je spieren heb je nodig voor alles: van lachen, lopen, drinken en plassen, tot zitten en ademen. Een ziekte die de spieren aantast, tast het hele lichaam en daarmee ook het hele leven van een persoon aan.

Het Prinses Beatrix Spierfonds is de aanjager van de strijd tegen spierziekten. We financieren, sturen en stimuleren wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling voor alle mensen met een spierziekte in Nederland. Het geld hiervoor brengen we bijeen met de hulp van duizenden mensen. Mensen die van dichtbij weten wat de vernietigende impact van een spierziekte is, en vele, vele anderen die zich ieder op hun eigen manier inzetten tegen spierziekten. Door te geven, te collecteren, te delen en in actie te komen.

Prinses Beatrix Spierfonds

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.