Pannerden Actueel

Burgernet bericht

  • Hits: 2506

Beste Burgernetter,


Op woensdag 30 oktober 2013 tussen 18.30 uur en 21.00 uur is er in een woning aan de Bongerd in Pannerden ingebroken d.m.v. het binnenkomen via een open schuurdeur.
De politie wil deze zaak graag oplossen en vraagt daarbij uw hulp. Mogelijk hebt u iets gezien of gehoord dat kan bijdragen aan de oplossing van dit misdrijf.


Daarom willen wij graag weten of u - of één van uw huisgenoten - rond het tijdstip van deze woning­inbraak personen heeft gezien die zich verdacht ophielden of zich vreemd gedroegen in de omgeving? Of misschien hebt u opvallende voertuigen in de straat of omgeving gesignaleerd? Alle aanwijzingen, hoe onbeduidend deze ook lijken, kunnen van groot belang zijn voor het onderzoek. U kunt uw informatie aan ons doorgeven via telefoonnummer: 0900-8844.


Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met 1-1-2. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van politie.nl vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.


Met vriendelijke groet,
Namens Politie Gelderland-Midden,
Bureau Burgernet

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!