Pannerden Actueel

Nieuwe vervoerspas voor de opvolger Stadsregiotaxi

  • Hits: 1593

Vanaf 1 september 2016 krijgt de Stadsregiotaxi een nieuwe naam: Avan. Avan verzorgt vanaf dan het vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen voor mensen die niet zelfstandig met het gewone openbaar vervoer kunnen reizen. Heeft u een vervoerspas voor de Stadsregiotaxi, dan heeft u een brief ontvangen waarin deze verandering is aangekondigd. In deze brief staat ook dat u in augustus 2016 een pakket thuis gestuurd krijgt met de nieuwe vervoerspas.

Niet altijd automatisch een nieuwe pas
In de meeste gevallen krijgt u inderdaad uw nieuwe vervoerspas automatisch per post. Dit geldt echter niet voor u als u de afgelopen anderhalf jaar niet heeft gereisd met de Stadsregiotaxi.

• Reisde u de afgelopen anderhalf jaar regelmatig met de Stadsregiotaxi, dan hoeft u niets te doen. U krijgt eind augustus automatisch een nieuwe vervoerspas per post.
• Bezit u een vervoerspas voor de Stadsregiotaxi? En heeft u in de periode van 1-1-2015 tot en met 31-05-2016 niet gereisd met de Stadsregiotaxi? Dan krijgt u niet automatisch een nieuwe vervoerspas voor Avan.

Heeft u geen nieuwe pas ontvangen, maar wilt u wel weer gebruik maken van het aanvullend openbaar vervoer? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Gemeentewinkel. Zij helpen u graag verder bij het verkrijgen van een nieuwe pas.

Joomla Social by OrdaSoft!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!