Adrie Wezendonk, Adje

adje wezendonk

Adrie Wezendonk……Adje..
Pannerden, Geboren: 8-8-1956. Overleden: 3-6-2019

Veel mensen uit Pannerden, en zelfs daarbuiten, weten over wie het gaat of hebben op z’n minst zijn naam al eens gehoord: “Adje.”
We kennen hem als de goedlachse, altijd vriendelijke kleine man, van ‘het Plein’ en later van de Woongroep.
Sommige herinneren hem als een liefhebber van knakworsten. Maar veruit de meesten kennen hem als een fan van Queen. Of eigenlijk meer van Freddie Mercury. Samen met Elvis zijn 2 grootste idolen.

Adrie is iemand die graag onder de mensen kwam. Oude bekenden werden altijd vriendelijk en verrassend begroet (met “Heeeej.. hallo!”) Maar hij was ook zeker niet te bleu om kennis te maken met vreemden en een praatje te maken.

De andere Adje, die veel minder bekend was, is de hoog-gevoelige Adrie. Veel mensen en druktes om hem heen geven prikkels waar je mee om dient te gaan, emoties die je een plaats wilt geven, die je wilt verwerken of over wilt praten. Velen van ons hebben die mogelijkheid maar voor Adrie was dat niet vanzelfsprekend als je als vrijgezel door het leven gaat.

Gelukkig kon hij ook prima alleen zijn, in “Mijn huisje in Poandre”, zoals hij dat zo mooi in half-om-half plat kon zeggen. En ook op wat rustiger plekken bij familie en vrienden in Zevenaar, Ooy of Aerdt voelde hij zich thuis en gewaardeerd.
Hij genoot van de persoonlijke aandacht van dames als Els, Ans en Trea. En ik denk hoogstwaarschijnlijk nog enkele meer waarvan ik geen weet heb. Dus vergeef me dat ik je naam niet kan toevoegen aan dit lijstje...

Adrie genoot van het leven, zelfs de laatste paar jaren toen het lichamelijk veel minder goed met hem ging. Maar klagen hoorde je hem niet.
Net als Elvis en Freddie heeft Adrie veel uit zijn leven gehaald. Maar het mooiste is dat ze alle drie ook veel hebben gegeven:
Twee deden dat met hun muziek en Adrie verrijkte zijn omgeving met vriendelijkheid, behulpzaamheid en tolerantie!
Daarom is hij voor mij een grote ster en kan menig mens nog een voorbeeld nemen aan hem!

Adrie bedankt!!

Een vriend

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.