En dan nog even dit: Uiting

Uiting wordt beschreven als "het laten blijken van iets". Nou is "iets" natuurlijk een breed of vaag begrip, maar we weten wat ermee bedoeld wordt. Je uiten kan op meerdere manieren. Zo doet de Aerdtse Carnavalsvereniging dat door middel van een banner te plaatsen boven op de dijk. Oftewel subtiel bij de een van de invalswegen. Een echte aandachtstrekker die door menig weggebruiker gezien zal worden. Wat dat betreft petje af met dit initiatief aangezien men binnen Pannerden al geruime tijd mee bezig is om een zelfde soort van uiting bij de invalswegen te plaatsen, maar eerst de nodige toestemmingen verkregen moesten worden.

Ook een mooie uiting te zien op de voorpagina van de Rijnwaarden Post. "Partyalarm met Prins Raymond" kopt het artikel met daarbij een vrolijke foto en dito Prins. Sla de pagina om en een grote kop siert pagina drie "papa Di Grazzi bij de Toetenburgers". Ach, het is dan wel in Zevenaar, maar toch een prominente plaats in de Rijnwaarden Post. Op pagina 14 mag Waoter & Wiend zijn verhaal vertellen. Gelukkig promoten wij, en de CV wel op een leuke manier dat wij ook carnaval kunnen vieren. Een bezoekje aan de website van de CV is zekers de moeite waard, en het krantje wat in de bus is gevallen ziet er weer mooi en vrolijk uit. Een mooie uiting...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.