En dan nog even dit: Ons Kent Ons...

Mart van Ant, Sjakkie & Drieske, Jaonus van de Trekpoont, Vals Plat, Ab & Ab, de Vrollies, et cetera zijn namen die vaak geassocieerd worden met de Pronkzitting, maar het meest natuurlijk met Ons Kent Ons. Een groep oprechte amateurs die al vele jaren lang voor menig plezier hebben gezorgd binnen de Pannerdense gemeenschap. Liedjes, buuts, sketches, mimenummers, spektakelnummers maar ook ludieke acties kwamen voort uit deze creatieve groep.

Entertainment staat voorop. Maar ook de boodschap die zij op hun eigen manier brengen is duidelijk en herkenbaar. Gedragen grappen met soms een knipoog naar de lokale politiek of bekende dorpsgenoten. Inmiddels bestaan zij 40 jaar en dat betekent dat vele inwoners in deze lange periode een aandeel hebben gehad en gebracht aan OKO. Hopelijk dat deze extraverte groep niet te introvert wordt als het gaat om het vieren van dit jubileum…

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.