En dan nog even dit: Bescheidenheid...

Bescheidenheid siert de mens. Klopt. Maar men kan er ook in doorschieten.

Het dameskoor in Pannerden viert haar 50 jarig jubileum. Dat is een mooie mijlpaal en met name waar het dameskoor o.a. voor staat: een sociale functie. Helaas heeft men in alle bescheidenheid het vergeten te melden aan ons digitale platform. Een gemiste kans, maar zo lopen sommige zaken nu eenmaal.

Wij maken wel vaker mee dat men bescheiden is als het gaat over het in de schijnwerpers plaatsen van jubilarissen. In deze tijden worden schijnwerpers blijkbaar nog steeds vervangen door petroleumlampjes. Zo ook met het gehouden Dart toernooi. Promotie en PR scoorde ook hierbij geen bulls Eye. Maar dat kunnen natuurlijk ook bewuste keuzes zijn geweest.

Gelukkig dat de leden van de nieuwe Dorpsraad toch een wat bredere blik hebben als het over communicatie gaat. Zij hebben maar al te goed in de gaten dat bescheidenheid niet altijd ten goede komt van de beoogde doelstellingen. Soms moet je volop aanwezig zijn om aan te geven waar je voor gaat of staat. Ik sluit af met een bescheiden woord van dank richting Margriet Schellekens. Zij neemt na 10 jaar afscheid als voorzitter werkgroep zwerfvuil. Laten wij haar werk en doelstellingen in alle bescheidenheid voortzetten…

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.