Geschiedenis van De HULO: deel 3

Aan de hand van de artikelen over de HULO hebben wij twee reacties binnen gekregen van meneer Cliff Willets uit Engeland.
Meneer Willets heeft ons artikel gelezen en heeft wat informatie over zijn tijd bij de HULO.

Cliff is aangenomen door Anton van Huet in oktober 1966 als Service Manager voor de HULO in Eaglescliffe > County Durham (nu Teesside).
In oktober van 1966 is Cliff ook naar de HULO in Pannerden gekomen voor 3 weken. Na terugkomst in Engeland hebben ze een kleine fabriek opgezet in EaglesCliffe.
Hij heeft met veel nederlandse mensen gewerkt om de steenbakkerij apparatuur te plaatsen. Dit heeft hij zowel in Engeland als Ierland en Zuid-Afrika gedaan.
Al met al heeft hij 11 jaar lang bij de HULO gewerkt.

Cliff heeft nog een tweede mailtje gestuurd over met wie hij allemaal gewerkt heeft.

In zijn 11 jaren bij de HULO heeft Cliff een aantal mensen leren kennen.
Letterlijk overgenomen zijn dit: Jan Wesselcamp, Tony Romer, Tony Peters, Herman Giebels, Herbert Smaak, Leo Robinson, Nico Schrievan.
Gerrit van Huet, Louis van Huet, Henk van Huet en ook Tony van Huet en zijn gezin.

Tony van Huet zijn harde werk werd niet gewardeerd in Engeland, het heeft daar dezelfde economische problemen gehad als hier.
Cliff vond het jammer om te horen dat de HULO in Pannerden ook gestopt is en hoopt dat Pannerden aan het herstellen is van deze moeilijke tijden.

Cliff heeft een aantal foto's opgestuurd van de HULO in Engeland en Afrika.

Scan0013

Scan0011

Scan0012

Scan0013

Scan00141

Scan00142

Scan0015

Scan0016

Scan0017

Scan0018

Scan0019

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.