Rapper Pjotr zorgt voor beroering en inspiratie op het Liemers College

Vrijdag 7 februari jl. genoten 102 leerlingen van het Liemers College Landeweer in Zevenaar van een workshop van de Zutphense rapper en hiphop-artiest Pjotr. Deze bekende rapper heeft de laatste tijd in het voorprogramma van Snelle gestaan en wil het nu op eigen kracht gaan proberen te maken in de muziek.

Dat hiphop populair is onder jongeren merkte de rapper bij zijn workshop. 'De leerlingen vonden het heel interessant, het is een genre dat super populair is.' Ze waardeerden de inspirerende rake teksten en de positiviteit die Pjotr overbracht tijdens deze workshop. De leerlingen maakten kennis met een creatieve manier van taal, maar werden ook geïnspireerd om na te denken over hun toekomst. Je kunt alles bereiken als je er 100% voor gaat. Beide workshops worden mogelijk gemaakt door de gemeente Zevenaar.

Tijdens een vervolgworkshop gaan een aantal leerlingen verder met de tekst die ze tijdens de eerste workshop van Pjotr hebben geschreven. Daarna gaan de leerlingen met hulp van docent Peter Loeters van het Liemers College en muziekdocent Sander Spaan van Kunstwerk! Muziekschool hun tekst op muziek zetten.

 

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl.

P1030130

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.