Enquêtes over hitte, droogte en wateroverlast.

Beste lezer,

De Liemers bereidt zich voor op een veranderend klimaat. De gemeenten Zevenaar, Duiven en Westervoort en het Waterschap Rijn en IJssel willen daarom graag weten hoe inwoners en ondernemers denken over maatregelen die kunnen worden genomen om de effecten van klimaatverandering – zoveel mogelijk - op te vangen.

In opdracht van de gemeenten en het Waterschap hebben NL Greenlabel en Buro Boot online enquêtes opgesteld, informatieve filmpjes met wethouders opgenomen en een site gemaakt waarop bewoners eenvoudig knelpunten kunnen aangeven. Kijk hier voor de overzichtspagina.

Praat uw dorp of buurt ook mee?

U kunt helpen om deze klimaatdialoog tot een succes te maken en veel waardevolle respons uit de gemeenschap op te halen. Het wordt gewaardeerd als u vanuit de dorps-/ en buurtraad kunt wijzen op deze campagne, eventueel met behulp van onderstaande intro en bijgevoegd beeldmateriaal. Ook kunt u uiteraard zelf als burger en inwoner de enquêtes over hitte en droogte en wateroverlast invullen. Per enquête heeft u maximaal vijf minuten nodig. Daarnaast kunt u op de knelpuntenkaart aangeven waar probleempunten zijn. Dat kan via de volgende link: https://bit.ly/3jQaMFV.

Introtekst

“Onderlopende straten, watertekorten en gezondheidsklachten door hitte – het zal vaker gebeuren in een veranderend klimaat. Gelukkig kunnen we maatregelen nemen om zulke risico’s zo veel mogelijk op te vangen. Maar welke maatregelen? En waar? En waarom eigenlijk? 

De gemeentes in de Liemers zijn benieuwd naar jouw mening! Heb je een paar minuten? Dan kun je snel deze online enquête over hitte en droogte en wateroverlast invullen. Zo kun je mede bepalen hoe onze directe leefomgeving er in een veranderend klimaat uit komt te zien. Suggesties en ideeën zijn ook van harte welkom. Geef vorm aan de leefomgeving van de toekomst!”

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan horen we het graag!

Met duurzame groet,

 

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.