Aanwijzen aanbiedplaatsen

Er worden binnenkort aanbiedplaatsen aangewezen

Op dit moment zet u uw afvalcontainer of plastic zak aan de straat bij uw woning. De Gemeente Zevenaar gaat werken met verzamelplekken voor het aanbieden van afval. In deze brief leest u wat dat voor u betekent.

Waarom aanbiedplaatsen?
U bent gewend om uw afvalcontainer of plastic zak aan te bieden in de buurt van uw woning. In de loop van dit jaar wijst de Gemeente Zevenaar aanbiedplaatsen aan. Dat zijn verzamelplekken waar een aantal huishoudens de afvalcontainer of plastic zak op de ophaaldag plaatst.

Op deze manier hoeft de inzamelwagen niet voor elke container apart te stoppen en weer op te trekken. Dat werkt efficiënter en is ook beter voor het milieu. In de meeste kernen van de gemeente Zevenaar werken ze al op deze manier.

Waar zijn de aanbiedplaatsen?
U kunt hier voor uw dorp op een kaart de aanbiedlocaties zien. Bij het aanwijzen van de locaties heeft de Gemeente Zevenaar rekening gehouden met: bereikbaarheid, loopafstand, verkeersveiligheid en de bestaande situatie. Daarnaast is geprobeerd om op plaatsen waar al aanbiedplaatsen in gebruik zijn, deze te behouden.
U mag  zelf kiezen op welke van de aangewezen aanbiedplaatsen u uw afvalcontainer of plastic zak aanbiedt.

ic medium w300h300q100 bin icon greyic medium w300h300q100 pmd

 

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.