Dorpsraad: Kinderen bieden petitie aan voor realisatie Trapveldje

Pannerdense kinderen bieden een petitie aan voor een nieuw trapveldje

Tijdens het kwartaal overleg van de Dorpsraad boden Johannes, Jet, Vince, Nino, Kane, Tanisha en Semmie een petitie aan die door burgemeester van Riswijk in ontvangst werd genomen. Met deze petitie, met 200 handtekeningen, willen zij aandacht vragen voor het realiseren van een trapveldje in Pannerden. Op de vraag van de burgemeester waar zij dan het liefst een trapveldje zouden willen hebben antwoorden zij, “op het veldje naast de oude Duim”. Burgemeester van Riswijk gaf aan dat hij de petitie mee zou nemen naar het gemeentehuis waar men dan gaat kijken wat er eventueel mogelijk is.

Tijdens het kwartaal overleg heeft de Dorpsraad dit onderwerp nog aangehaald aangezien deze al geruime tijd op de agenda staat. De Dorpsraad is, samen met een groep inwoners, al geruime tijd bezig met het realiseren van een trapveldje. Eind 2017 ontstond dit initiatief vanuit twee bewoners omdat met een dijkverzwaring het laatste trapveldje uit Pannerden was verdwenen.

Hopelijk draagt de petitie van de kinderen positief bij in het daadwerkelijk realiseren van een trapveldje.

burgemeester neemt petitie in ontvangst

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.