Het Welkomhuis

Kom d’r eens uit, loop eens binnen!

Voor mensen die vaak (alleen) thuis zitten en er eens uit willen om andere mensen te ontmoeten of om gewoon eens een kopje koffie te drinken bestaat het Welkomhuis in Pannerden, maar bedoeld voor de mensen van het Gelders Eiland.

Er is altijd een gastvrouw aanwezig, de koffie of thee staat klaar en je bent van harte welkom. Het is een gezellige plek waar veel kan en niets moet.

Wil je koffiedrinken en een praatje maken, prima.

Wil je meedoen aan een activiteit, uitstekend.

Wil je een boek lezen (de bibliotheek is onze buur), dat kan.

Of wil je gewoon je verhaal kwijt? Een luisterend oor is er altijd.

Soms zit het leven even tegen en juist dan moet je niet thuis opgesloten blijven zitten, maar contact zoeken. Samen sta je sterker en krijg je nieuwe energie. Met activiteiten als samen wandelen, koken en eten, iets leren over de computer, sporten of een spelletje krijg je al gauw contact en geniet je van een lekker moment er even tussen uit.

Het Welkomhuis is voor iedereen vanaf 18 jaar. Vooral voor mensen die thuis zitten en er niet goed uit komen, omdat ze psychisch kwetsbaar zijn, tijdelijk in een dip zitten of graag contact willen maar niet weten hoe. Het Welkomhuis kost niets, je bent welkom en zelfs de glimlach van de gastvrouw is gratis.

Lukt het leven u wel, maar weet u van een buurman, buurvrouw, kennis of familielid dat die het moeilijker heeft, neem hem of haar dan mee. Dan wordt het nog makkelijker en gezelliger om binnen te lopen.

Help elkaar, daar zijn wij ook voor.

Het Welkomhuis vind je in dorpshuis De Cirkel in Pannerden aan de Claudius Civillisstraat 3.

Wij zijn open op dinsdag en donderdag van half twee tot half vijf en op woensdag van half tien tot twaalf uur.

Je bent welkom!

Oh ja!

Om ons werk goed te kunnen doen kunnen we nog vrijwilligers gebruiken. Vind jij het leuk om gastheer of gastvrouw  te zijn en heb je 3 uurtjes tijd in de week, loop dan ook eens binnen en kijk of je het wat vindt. Je  mag ook bellen: 06 45 68 54 84

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.