Dorpsraad: een bezoek aan steunpunt Welzijn Rijnwaarden

welzijn rijnwaardenElke donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur is het Steunpunt Pannerden in de Cirkel geopend. Dit steunpunt is een onderdeel van Welzijn Rijnwaarden en is er voor iedereen. Drijvende- en enthousiaste kracht daar is Nel Arends.

Omdat ik zelf in de zorg werk en ook geïnteresseerd ben in welzijn, ben ik eens een kijkje gaan nemen in het Steunpunt in Pannerden. De koffie stond al klaar en een aantal vrijwilligers en bezoekers waren bezig met materialen klaarzetten voor het maken van kerststukjes. Een van de bezoekers trakteerde op chocolade kerstkransjes voor bij de koffie.

Ook familieleden van bezoekers kwamen langs om samen koffie te drinken. Voor de vaste bezoekers die die dag niet aanwezig konden zijn, werd ook een kerststukje gemaakt.
De mensen die het Steunpunt bezoeken, komen daar om verschillende redenen. Sommige zoeken gezelschap en willen graag een praatje maken. Op deze manier wordt er ook geprobeerd om de eenzaamheid te doorbreken. Is er hulp nodig bij het invullen van formulieren dan kan dat ook bij het Steunpunt.

Voor mij was het een gezellige ochtend en ik heb kunnen zien waar het Steunpunt Pannerden voor staat. Betrokkenheid en met aandacht voor iedereen. Het is een aanrader om daar eens naar binnen te gaan.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Welzijn Rijnwaarden.

Namens de commissie Zorg & Welzijn dorpsraad Pannerden,

Diana Wezendonk

Contactgegevens Dorpsraad

dorpsraad pannerden

Voor algemene vragen kunt u altijd terecht bij het Secretariaat middels email: dorpsraad@pannerden.info

IBAN:  NL27RABO 0304 6716 22

Kamer van Koophandel:  63738449

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.