Dossier: Wegversmalling - Gesloten!

pannerden

Onderwerp:

Deze versmalling op de Hoogeweg heeft bijgedragen aan de veiligheid van de tijdelijke bewoners die gehuisvest waren in de houten noodgebouwen en units. Dat zijn in eerste instantie de leerlingen van Basisschool 't Scathe geweest en de bewonners van het huidige Woon Service Centrum. Later hebben hier ook nog tijdelijk de bewoners van Subenhara gewoond. Nu staan de noodgebouwen leeg en zijn de units verwijdert.

Probleem:

De drempel fungeert nog prima maar de versmalling is overbodig geworden en is een nadeel voor met name de fietsers.

Acties:

Het verwijderen van de versmalling.

Aanvulende informatie:

Nog geen, behalve het aanmaken van dit dossier. Weet u hoe dit aan te pakken? Geef dit aan ons door via: info@pannerden.info

Lezersreactie:

"Door de wegversmalling wordt de inrit van noodgebouw gebruikt als vlug strook voor automobilisten. Het gaat vaak erom wie laat wie voor gaan bij benadering wegversmalling,en de buurtbus stopt daar ook nog. De blokken beton hebben de hoogte om met trapper van de fiets tegen aan te stoten met alle gevolgen van dien. Opruimen dus."

Update 27 augustus 2013:

Hij is opgeheven! Met ingang van deze datum is de versmalling verwijdert. recentelijk waren de blokken nog geherposotioneerd en vastgelijmd, vandaag zijn ze weg! Het dossier is gesloten!

panneren drempel weg

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.