Koningsspelen 2018

koningsspelen pannerden uitreiking checque van 1500 euro

Op een zonnige vrijdag 20 april was het dan weer zover: na veel overleg en voorbereiding kwamen om 09.45 uur kwamen de leerlingen van basisschool 't Scathe aan bij de sportvelden van RKPSC om te beginnen met een spetterende
Koningsdans!
Na de uitreiking van de cheque (€ 150 0,- ) wat de kinderen bij elkaar hebben gelopen tijdens de Dijkencross voor een nieuw speeltoestel, stonden alle vrijwilligers al in de startblokken om aan de slag te gaan. Er werd zowel binnen als buiten gesport; badminton, dynamic tennis, gymnastiek, fitness, volleybal en maar liefst tien verschillendevoetbal onderdelen werden aangeboden.

Maar het échte hoogtepunt van de dag was toch zeker de afsluiting. Een heuse mudrun! Met genoeg 'mud' dankzij de brandweer, werd er een parcours van 720 meter afgelegd. Er moest worden gekropen, gerend en twee keer door de
Wetering worden gebaggerd! Heerlijk!

Een top dag door een geweldige samenwerking tussen RKPSC, Pajodos, stichting SAP, sponsors, vrijwilligers, brandweer en 't Scathe.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

koningsspelen pannerden

 

koningsspelen pannerden

 

koningsspelen pannerden

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.