Jubilaris 70-jarig lidmaatschap.

Om 13.15 uur start de schutterij Claudius Civilis onder muzikale begeleiding van harmonie Wilhelmina uit Pannerden. Kinderen ondersteunden met hun versierde fiets en step de optocht, een kleurrijke rondgang door Pannerden. Na afloop ontving elke jeugdige deelnemer een tractatie. Ook werd voor de kinderen door het kindertheater de “Anders met Sander Show” gepresenteerd.
Daarna prijsschieten jeugd om de jeugdtitel voor het koningschap 2018.Jeugdkoning werd Stijn Gerritsen en koningin Nora Everts.

Vanaf 16.00 uur was het genieten van BBQ producten speciaal vervaardigd door Rob en Carla Reijmer.
Het koningspaar Johan van Moerkerk en Sandra van Moerkerk mochten als eersten de BBQ producten proeven.

Wethouder Anita van Loon sprak na de vendelhulde de wens uit in haar toespraak dat uitstraling voor onze plaats in de gemeente van nu, en voor de toekomst van groot belang is. Beste mensen neem deel aan activiteiten van onze gemeenschap dat is het gezicht van ons welzijn die je hiermee waarborgt.

T.B. resized.

Senaatsleden Albert Janssen, Frans Gasseling en Hans Pouwels hadden een bijzondere taak op koningsdag. Zeventigjarig lidmaatschap zijn geen alledaagse momenten die je mee maakt. Claudius Civilis kan met trots terug kijken met het heuglijke feit om de 86 jarige Theo Bach als 70-jarig lid te mogen huldigen. Gezien de hoge leeftijd van dhr. Bach moest het gezelschap naar zijn woning gelegen in het wooncentrum “De Pannerd” aan de Schoolstraat.

Theo verteld, ik ben van 1932. Toen ik 14 jaar was mocht ik lid worden van de schutterij, maar wij mochten niet schieten. Daar waren wij te jong voor. Op deze jonge leeftijd betaalden wij weinig contributie. In 1946, toen ik 14 jaar was, betaalden we 1 gulden 20. Dat was 10 cent per maand. Mijn beroep was elektromonteur, maakte lange dagen, ik vertrok altijd vanuit Nijmegen.

Bij de huldiging werd ook een mooi boeket bloemen aan de jubilaris overhandigd.

Muz resized     Pan resized

Toe resized     Ven resized

Ko resized   BBQ 1 resized

BBQ resized     Fe resized

F 2 resized

Foto's: Frans Willemsen

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.