Schietvereniging Het Gulden Schot

logoIn het jaar 1967 werd de schietvereniging opgericht genoemd naar het in die tijd populaire tv-programma het gulden schot. In de zaal van café de Zwaan werden eens per week de zelfgebouwde banen in stelling gebracht.

Na een aantal jaren werd de zaal omgebouwd tot winkel en we moesten dus verkassen. Weer kwam de zelfwerkzaamheid van de leden om de hoek kijken en werd een zolder omgebouwd. 1980 weer een verhuizing. Nu naar de kelder van de Hulo. Met veel vakkundigheid van onze leden werd de schietzaal ingericht met 10 banen. Ook een verblijfsruimte met gezellige bar werd opgebouwd. Het ledental groeide gestaag en de deelnemende korpsen aan de schietbond Gelderland sleepten menig beker in de wacht. Door het goed besturen en vooral van de goedlopende bar konden de banen worden gemoderniseerd.

In 2003 was het weer zover. Nu een nieuwe accommodatie in sporthal de Pauwengaard. Weer werd er door onze leden flink de schouder onder gezet om een zolder om te bouwen tot een prachtige schietverblijf met 12 volautomatische banen.

Natuurlijk hopen we nog nieuwe leden aan te trekken. Iedere vrijdagavond vanaf 20 uur kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen en op afspraak proberen of de schietsport u ligt.

het adres van onze schietvereniging: Sportpark De Pauwengaard Renbaan 1a 6911KH Pannerden

( vanaf de Rijndijk via bedrijventerrein aan het einde linksaf)

schietbaan

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.