Geslaagd RKPSC pupillentoernooi!

rkpsc jeugdtoernooi er wordt limonade uitgedeeld

Afgelopen zaterdag 15 juni 2019 werd door voetbalvereniging RKPSC uit Pannerden weer het pupillenvoetbaltoernooi gehouden. Met 35 teams in de ochtend (JO7, JO8 en JO9) en nog eens 25 teams in de middag (JO10, JO11 en J012) was het een drukte van jewelste op het sportpark.

Ook dit jaar hadden we veel geluk met het weer. In de vroege ochtend viel er nog veel regen maar voordat de eerste wedstrijd begon was het droog en aangenaam voetbalweer met later in de middag een heerlijk zonnetje. Naast de wedstrijden, die op de groene mat door de teams werden gespeeld, was er ook dit jaar een teamprestatie. Er werd per leeftijds categorie gestreden wie het meeste water naar de overkant kon brengen, waarbij de meeste spanning zat in het aflezen van de maatbekers. Dankzij de enthousiaste deelnemers, alle toeschouwers, sponsoren en de vele vrijwilligers werd het een dag om niet snel te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar is.

De inschrijvingen voor het toernooi 2020 zal rond december starten.

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.