RKPSC 75 jaar in 2020!

In 2020 bestaat onze mooie vereniging 75 jaar, opgericht op 10 juni 1945 en dat betekent dat 10 juni 2020 onze 75ste verjaardag is!

Dit laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! De feestdag is 30 mei 2020, deze dag zal vol activiteiten staan, natuurlijk zal de receptie en ook de feestavond zal niet ontbreken!

De dag zal volstaan met leuke activiteiten voor jong en oud. O.a. clinics voor de jeugd en een clinic van FC De Rebellen voor de senioren.

S ’avonds een feestavond voor iedereen die wilt komen, met de trekking van de SUPERLOTERIJ!

S ’middags is er een mooie wedstrijd gepland, namelijk RKPSC tegen de spelers van FC De Rebellen (www.fcderebellen.nl) , een team dat bestaat uit de ex-profs van de eredivisie en prominenten van het internet, denk hierbij aan Theo Janssen, Andy van der Meijde of Noah Zeeuw, het zou zomaar kunnen dat deze spelers hun kunstjes laten zien op deze dag.

Leden van RKPSC hebben gratis toegang tot deze wedstrijd. Wil je als niet-lid ook aanwezig zijn bij deze wedstrijd? Een toegangskaart kost in de voorverkoop 5 euro, aan de poort kost een toegangskaart 7.50 euro. Je kunt kaarten bestellen door het bedrag x het aantal gewenste kaarten over te maken naar rekening nummer NL50 RABO 0141 8007 39 o.v.v. je naam en adres en wij zorgen dat je de kaarten, zodra deze beschikbaar zijn, in huis krijgt.

Poster RKPSC 75 jaar 30 mei 2020

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.