Team Pannerden deelt cheques uit

Op maandag 22 augustus kwam TV Gelderland naar Pannerden voor de opnames van Zomer in Gelderland. Team Pannerden, of beter gezegd heel Pannerden heeft er een bijzondere en gedenkwaardige dag van gemaakt. In de voorbereiding ontstond steeds meer enthousiasme wat op de dag zelf resulteerde in ontzettend veel hulp uit verschillende hoeken. Vele handen maken licht werk bleek maar weer eens en wat kunnen we trots zijn op alle vrijwilligers en lokale bedrijven die ons geholpen en gesteund hebben. Ook de tribunes zaten helemaal vol tijdens de opnames en het bleef nog lang onrustig op het dorpsplein.....
Uiteindelijk heeft deze dag een fantastisch bedrag opgeleverd voor "de BV Pannerden", want daar werd voor gespeeld.

Team Pannerden heeft intussen de balans opgemaakt en besloten om onderstaande verenigingen of stichtingen een geweldige cheque uit te reiken.

Er is hierbij gekozen voor verenigingen zonder eigen leden cq contributie en zonder opbrengsten uit barverkoop o.i.d. Daarbij speelde een belangrijke rol dat er veel naar jeugdactiviteiten zou gaan, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Graag willen wij nogmaals iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze fantastische dag bedanken voor de hulp en inzet. Het was echt een dag voor en door het dorp.

Sinterklaas comité Pannerden 1000,-
Kinderboerderij Pannerden 1000,-
Vakantiespelen Pannerden 1000,-
Dorpsverfraaiing Pannerden 750,-

teampannerden

Op de foto afvaardigingen van de 4 stichtingen/verenigingen samen met de leden van Team Pannerden.
Gemaakt tijdens de uitreiking van de cheques op 24-11-2022

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.